Konci, metar, igle

O NAMA

Čarobni štapić je prema Wikipediji  magijski štap  izrađen od  drveta ili metala  koji se  prema vjerovanju, koristi u ceremonijalnoj magiji. Osim u okultizmu, magični štap se koristi kao artefakt u predstavama mađioničara, a prisutan je i u fantastičnim knjigama i filmovima, kao i u računalnim igricama.
U simbolizmu  štap predstavlja simbol duhovnog i svjetovnog dostojanstva.

Naravno koristeći maštu i iglu, konac i šivaću mašinu možemo od ničega napraviti nešto, prepraviti nešto, ili od nečega starog napraviti nešto sasvim novo.
Koristeći olovku, kemijsku olovku ili tipkovnicu na kompjuteru možemo stvoriti nove svjetove ili nove crteže, likove i događaje.Stvarajući od starih stvari nove predmete, recikliramo , štedimo, igramo se i idemo u korak sa vremenom.

Svi smo mi čarobnjaci  kada stvaramo nešto novo i mijenjamo svijet novim idejama. Svi možemo biti čarobnjaci koristeći maštu kao čarobni štapić  kojim stvaramo nešto vrijedno, važno, korisno i maštovito.

Moj čarobni štapić je obrt koji se bavi proizvodnjom suvenira i dekorativnih jastuka.Pružamo usluge peglanja, krojačkih popravaka i prepravka, te šivanja po narudžbi svega osim odjeće.
Za djecu izrađujemo igračke koje sami izmisle i nacrtaju.

Sve usluge su dostupne putem interneta i možete ih naručiti telefonom ili preko društvenih mreža.
Učinite svoj život zdravijim, kreativnijim i ljepšim  koristeći  naše usluge i proizvode.

Neka vaš život bude vaša i naša kreacija!

Moj čarobni štapić!

RADNO VRIJEME

08- 21.00 h od ponedjeljka do nedjelje
U dogovoru sa strankama

Praznicima i blagdanima ne radimo!

Radno vrijeme web trgovine
0. 00 – 24.00 h